Proef het verschil bij Uw Slager Andringa

Wij zijn in september 2009 in 't Zand voor onszelf begonnen. Een hele stap, maar na jaren voor goede slagers gewerkt te hebben, heeft ons doen besluiten voor onszelf te beginnen. De slagerij is inpandig gevestigd bij de dorpssupermarkt de Spar. Hierdoor is een unieke situatie ontstaan. Een ambachtelijke slagerij met een supermarkt, met daarbij dat de slagerij het vleesverkopende punt in de supermarkt is. Met elkaar proberen wij goede producten te leveren, en een gezellig winkelen te creëren.

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Trots op ons team

Ambacht staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons hele team doen wij dagelijks ons best om voor onze klanten heerlijke producten te bereiden. Zo hebben wij toch een hele lijst met artikelen die wij dagelijks of wekelijks zelf produceren. Vol enthousiasme werken slager Enno, worstmaker Rein en 11 medewerksters aan onze vlees en worst specialiteiten.  

Enno & Rein verzorgen de volgende producten: 
Worstsoorten
- Metworst, grillworst, grillworst met kaas en rookworst.
Vleeswaren

- Boterhamworst, gebraden gehakt, Hongaars gehakt, zachte runderrookvlees, eigen rauwe ham en bacon.
Vleesproducten
- Saucijzen, ballen gehakt, roomschijven.

Vers voor u gegrild

Daarnaast hebben wij ook nog veel grillproducten zoals:

Runderrollade, provencaalse runderrollade, fricandeau, varkensrollade, rosbief, gebakken biefstuk (deze wordt in de koekenpanin roomboter gebakken) zeeuws spek.

Bovenstaand is eigenlijk nog maar een kleine greep uit ons assortiment van wat wij zelf maken en bereiden. 

Kom langs en ervaar zelf wat er allemaal nog meer te verkrijgen is.

Wij draaien op Midmid